Ügyvédi tanácsadás

Dr. Tóth Balázs ügyvéd

Hajókkal, hajózással kapcsolatos ügyek

Hajókkal, hajózással kapcsolatos ügyekHajót vásárol vagy értékesít?

Hajójával kapcsolatos
fogyasztóvédelmi problémája van?

Hajózásban járatos ügyvéd segít!

Akár ingyenes hajóátírás! 

  • Vitorlás- és motoros kis- és nagyhajókkal kapcsolatos fogyasztóvédelmi ügyekben konzultáció és jogi képviselet
  • Hajóátírás, hajóátiratás ügyintézése teljeskörűen
  • Hajózási szakterület jogi problémáinak megoldása vitorlás és motoros hajókkal kapcsolatos szerződések elkészítése ellenjegyzéssel (adás-vételi szerződések, üzembentartási szerződések)
  • Kedvtelési célú vitorláshajókkal és motoroshajókkal kapcsolatos adásvételi és üzembentartási szerződések elkészítése és ellenjegyzése egységes díjért!
  • Akár ingyenes ügyintézés!

    Kérje ajánlatomat!

Nem kedvtelési célú (szolgálati és kereskedelmi célú) vitorlás és motoros hajók esetében a szerződések elkészítésének és ellenjegyzésének díja megegyezés szerint fizetendő.

A hajózás speciális jogi terület, hajós ügyeit bízza olyan szakemberre, aki ért a hajózási ügyekhez! Hajózási jogi kérdések korrekt megoldása!


Hajózási publikációk itt »» 
 


A honlapot Dr. Tóth Balázs, a Pest Megyei Ügyvédi Kamaránál X/980 lajstromszámmal bejegyzett ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján találhatók. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, Az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza.