Ügyvédi tanácsadás

Dr. Tóth Balázs ügyvéd

Közbeszerzési ügyek

Több, mint 200, több tízmilliárd forint összértékű, állami szervek és önkormányzatok részére jogorvoslati eljárás nélkül, problémamentesen lebonyolított közbeszerzési eljárás tapasztalatával állok leendő Megrendelőim, Megbízóim rendelkezésére! Állami és önkormányzati közbeszerzések teljes körű lebonyolítása is feladatomat képezte, képezi. Munkámat, feladatvégzésemet nagyfokú precizitás jellemzi, Megbízóim kívánságainak mindenben igyekszem megfelelni, legfőbb érdek a Megbízó érdeke! Amennyiben Ön a közbeszerzési ügyeit problémamentesen kívánja rendezni, vegye igénybe az általam nyújtott szolgáltatásokat! Választásával megtisztel!

Jómagam és munkatársaim jogi egyetemi végzettséggel és a közbeszerzések területén is rendkívül széles spektrumú, állami és önkormányzati közbeszerzési gyakorlattal állunk az ajánlatkérők, illetve ajánlattevők rendelkezésére bármely közbeszerzési területen, közbeszerzési tanácsadóként, illetve közbeszerzési szakértőként. Együttes tapasztalatunk közbeszerzési területen közel húsz év!

Ha Ön ajánlattevőként indulna közbeszerzési eljárásban, képviselem érdekeit, ajánlattételének összeállításakor és az eljárás további részében jogi támogatást nyújtok. Tapasztalataim azt mutatják, hogy ezekben az esetekben is gyakran van szükség gyakorlott, közbeszerzésben jártas, képzett szakemberre, közbeszerzési tanácsadóra.

Az elmúlt években bonyolított problémamentes közbeszerzési eljárások garantálhatják Önöknek az eredményes, kitűnő együttműködést a hatékonyság és jogszerűség jegyében!

Amennyiben megtisztel bizalmával, készséggel állok rendelkezésére!

Ingyenes konzultáció lehetőségét biztosítom, munkadíj felszámítása nélkül!


A honlapot Dr. Tóth Balázs, a Pest Megyei Ügyvédi Kamaránál X/980 lajstromszámmal bejegyzett ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján találhatók. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, Az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza.